Ce facem in cazul unui deces la domiciliu:

  1. Contactati telefonic o firma de servicii funerare , programul este non –stop.
  2. Un reprezentant al firmei se va deplasa la domiciliul dvs pentru a va prezenta oferta de servicii funerare si toate demersurile necesare ritualului inhumarii.
  3. In cel mai scurt timp se va prezenta medicul cu care noi colaboram pentru a constata decesul si a elibera certificatul constatator.
  4. Conform normelor in viguare si la dorinta familiei, persoana decedata va fi transportata la centrul unde I se va efectua procedura de imbalsamare si serviciul de toaletare.
  5. Dupa eliberarea tuturor actelor de inmormantare se va transporta persoana decedata la o capela aleasa de dumneavoastra sau va ramane la domiciliu.
  6. In ziua inmormantarii agentii nostrii se vor prezenta la biserica unde va avea loc slujba inmormantarii pentru a pregati ultimele detalii.
  7. Dupa caz persoana decedata poate ramane la camera frigorifica atata timp cat familia doreste.

Firma de servicii funerare Sever va pune la dispozitie o gama cat mai variata de servicii si produse care sa asigure defunctului o inmormantare demna.

Deces la domiciliu? Afla ce trebuie sa faceti!

Contactati telefonic pentru inceput firma cu care ati decis sa colaborati si care sa va fie alaturi in aceste momente dificile din viata voastra si a familiei.

Ce puteți face în cazul unui deces in strainatate

Sfatul nostru este sa apelati la o firma din Romania, deoarece costul repatrierii este mult sub cel practicat de firmele din tara in care s-a produs decesul.