Servicii funerare Gocan

Servicii funerare complete in Cluj Napoca si judetul Cluj

pompe funebre cluj

Servicii funerare complete Cluj-Napoca

Ne ocupăm de fiecare aspect al organizării înmormântării, de la A la Z, asigurându-ne că totul decurge eficient și cu respect. De la gestionarea documentelor la transportul decedatului, pregătirea și înmormântarea propriu-zisă, Gocan Servicii Funerare Cluj se angajează să se ocupe de fiecare detaliu cu profesionalism. Suntem aici pentru a oferi sprijin și îndrumare în momentele dificile pe care le întâmpinați. Ne asigurăm că suntem disponibili 24/7, adaptându-ne nevoilor clienților noștri. Indiferent de momentul în care aveți nevoie de ajutorul nostru, suntem la dispoziția dvs. pentru a oferi asistență imediată.

Pentru a simplifica procesul, vă punem la dispoziție un medic constatator pentru formalitățile necesare eliberării Certificatului Constatator de Deces. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a plăti pentru serviciile noastre doar după ce ați primit ajutorul necesar, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la achitarea acestora în avans.

Ne dorim să ne asigurăm că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite, de aceea, pe lângă serviciile funerare, oferim și servicii de catering, ocupându-ne de aspectele logistice.

Constatare deces

Oferim servicii non-stop de medic constatator, care va ajunge la domiciliul persoanei decedate pentru a confirma decesul și pentru a întocmi toate documentele necesare conform legislației în vigoare.

Preluarea decedatului

Ne ocupăm de toate aspectele legate de transportul și manipularea persoanei decedate, de la transferul acesteia de la spital la capelă și apoi la cimitir. Echipa noastră este bine pregătită și acordă întotdeauna o atenție deosebită detaliilor.

Transport funerar

Suntem rapizi în a răspunde cerințelor dumneavoastră și garantăm transportul prompt al persoanelor decedate, pentru ca priveghiul și înmormântarea să se desfășoare în condiții optime. Asigurăm transportul la nivel local, național și internațional.

Repatriere decedați


Ne ocupăm de repatrierea persoanelor decedate din orice loc din Uniunea Europeană, în orice circumstanțe, folosind vehicule specializate pentru transportul funerar, echipate cu instalații frigorifice. Toate formalitățile sunt finalizate în cel mai scurt timp posibil.

Organizare înmormântare

Ne asigurăm că întreaga înmormântare decurge fără probleme, verificând și gestionând fiecare aspect, astfel încât să vă puteți lua rămas bun de la persoana decedată în liniște.

Înhumare

Colaborăm strâns cu personalul cimitirelor pentru a ne asigura că niciun detaliu nu este neglijat.