Servicii funerare Sever

#servicii funerare sever #cluj #pompe funebre

Înțelegem momentele grele prin care treceți și ne pare rău că trebuie să ne cunoaștem în astfel de situații nefericite.

Suntem aici pentru dumneavoastră și vă punem la dispoziție o echipa de profesioniști în domeniul funerar, principiile după care ne ghidăm activitatea fiind respectul, seriozitatea și promptitudinea.

Atunci când o persoană trece în neființă lasă în suflete goluri imense, iar momentul despărțirii este poate cel mai greu.

Vă suntem aproape și înțelegem care vă sunt necesitățile în aceste momente. Avem răbdare și vă oferim toată consilierea de care aveți nevoie în realizarea unui ultim omagiu exact așa cum va doriți.

Moartea reprezintă despărțirea sufletului de trup, așadar noi ne luăm în fața dumneavoastră angajamentul de a ne ocupa de trup, pentru ca dumneavoastră să vă puteți ruga în tihnă pentru suflet.

Ne dorim să știți faptul că nu sunteți singuri și aveți parte de toată susținerea noastră, iar noi ne vom ocupa de cele mai mici detalii legate de întregul protocol funerar.

Este important ca în astfel de momente să puteți lăsa deoparte grijile organizatorice pentru ca întreaga dumneavoastă atenție să fie îndreptată către cei dragi.

Vă vom ghida pas cu pas pentru a onora persoana disparută și pentru ca ceremonia funerară să vă poată oferi liniștea interioară de care aveți atâta nevoie în astfel de momente.

„Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte, E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte”

– Mihai Eminescu

Să ne oprim o clipă și să păstrăm un moment de reculegere pentru cei plecați dintre noi!

Vă suntem aproape în acest moment greu pe care îl parcurgeți și vrem să vă ajutăm cu tot ce ne stă în putință pentru ca aceste clipe să fie dedicate doar despărțirii dumneavoastră de persoana care a trecut în neființă.

Vă anunțăm pe această cale că noi vă putem ajuta cu următoarele :

 • Serviciu de constatare deces. Vă punem la dispozițieun medic necesar pentru constatarea decesului astfel încât această procedură să se desfășoare în cel mai scurt timp de la momentul contactării noastre
 • Preluarea decedatului precum și transportul acestuia conform standardelor impuse de lege. Punem accent pe igiena ireproșabilă necesară atât preluării persoanei decedate cât și a locului din care aceasta a fost preluată. De asemenea respectăm întru totul legislația care prevede utilizarea anumitor substanțe pentru dezinfectare,  astfel punând siguranța aparținătorilor pe primul plan
 • Casa funerară autorizată de Direcția de Sănătate Publică, aceasta întrunind toate condițiile impuse de lege. Ne bazăm pe echipa noastră care asigură toate normele de igienă necesare, având control absolut asupra temperaturii, ventilării și igienizării spațiului. 
 • Servicii de îmbălsămare și cosmetizare. Amintirea persoanei ce a decedat va rămâne veșnic în sufletul dumneavoastră. Noi ne vom ocupa de toată acțiunea necesară pregatirii trupului pentru momentul în care vă veți lua rămas bun. O întreagă echipă se ocupă în cele mai mici detalii de igienizarea, spălarea, îmbrăcarea, aranjarea și toaletarea persoanei decedate, astfel încăt aceste acțiuni să nu constituie o grijă în plus pentru dumneavoastră. Și pentru acesta procedură ne asigurăm constant că sunt îndeplinite toate cerințele impuse de lege și totul se desfășoară în condiții maxime de igienă și siguranță.
 • Frigidere mortuare.  Până la efectuarea procedurilor legale, vom păstra decedatul în frigidere mortuare îndeplinind condiții speciale de siguranță. Temperatura internă extrem de mică, dar și tratamentele ce sunt sunt realizate trupului proaspăt decedat vor ajuta ca procesul de descompunere să fie unul lent.
 • Capac frigorific mobilce vine în ajutorul dumneavoastră cu precădere în zilele toride de vară. Are rolul de a încetini degradarea trupului și astfel asigură o conservare potrivită pentru orice anotimp. O dată conectat la priză va oferi sicriului o temperatură mică, de aproximativ 2 grade. Datorită geamului pe care îl are capacul, persoana decedată poate fi văzută în permanența pe perioada procesiunii.
 • Transport internațional. În cazul nefericit al decesului în altă țară, venim în ajutorul dumneavoastră și va oferim transport internațional cu mașini specializate ce corespund termenilor legali necesari atât în țara noastră cât și pe alte teritorii. Vehicolele sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii pentru ca trupul persoanei decedate să fie conservat în cele mai bune condiții.
 • Capela proprie. Considerăm momentele de rămas bun ca fiind cele mai importante și din acest motiv am pregătit pentru dumneavoastră și cei dragi un spațiu intim, special amenajat pentru a vă oferi liniștea necesară în aceste momente de cumpănă
 • Autospeciale destinate transportului funerar.Vă punem la dispoziție mașini complet echipate pentru transportul persoanelor decedate și acordăm o atenție deosebită condițiilor de transport atât în ceea ce privește condițiile de igienă cât și în privința temperaturii optime din interiorul mașinii. Nu impunem limite în ceea ce privește distanța și vă stăm la dispoziție pentru orice transport este necesar pe parcursul funerariilor.
 • Coroane și aranjamente florale. În tradiția românească depunerea de coroane și de flori la mormânt reprezintă atât un omagiu adus persoanei trecute în neființa cât și regretele enorme pe care le-a cauzat moartea acesteia. Dorim să vă scăpăm de grija acestora și tocmai din acest motiv vă propunem o gama variată de coroane și aranjamente florale realizate atât din flori naturale cât și din flori artificiale.
 • Firma de catering. Știm faptul că timpul organizării unui priveghi și a unei înmormântări este foarte scurt și încărcat de emoție, așadar ne dorim să luăm de pe umerii dumneavoastră povara cumpărăturilor necesare pentru cele două evenimente și vă punem la dispoziție o firma de catering cu experiență în domeniu
 • Lumânări, batiste, accesorii  Întrucât cunoaștem toate tradițiileesențiale procesiunilor funerare, vă ajutam să le respectați și vă oferim tot ceea ce aveți nevoie pentru indeplinirea acestora